Overdrevsvej 26, 3200 Helsinge

Information

Sags nr.:
34248
Type:
Landbrugsejendom
Status:
SOLGT
Bolig areal:
209 M2
Bebygget areal:
209 M2
Grund areal:
61.800 M2
Antal rum til beboelse:
5
Opførings år:
1845
Ombygget år:
1969
Antal plan:
1,00
Energiklasse:
C
Mdl. ejerudgift kr.:
2.368

Beskrivelse af ejendom

Velkommen til en landejendom af de helt sjældne i Nordsjælland. Her får du stråtag, bindingsværk og landlig charme. Du får også en velholdt og rummelig bolig, udsigt over dine egne små søer, langt til naboerne og gode forhold for at holde heste. Du får kort sagt ægte landidyl, og så er der kun ti minutter på cykel til Helsinge centrum.

Der er indrettet bolig i det gamle stuehus og et anneks. Udover at give mulighed for en teenageafdeling, de fleste bybørn vil være grønne af misundelse over, giver det også rigtig god plads. Hovedhuset er indrettet med stue, spisestue, køkken, to værelser og to badeværelser samt entré, gangareal og et stort disponibelt rum. I annekset ligger en stue sammen med to værelser, et badeværelse og et bryggers.

Med ejendommen følger også gode udhuse – deriblandt et stort på 580 kvadratmeter. Der har været holdt heste og får på ejendommen.. Der er naturligvis masser af andre spændende muligheder. På grunden er der alt fra to smukke søer, smukke gamle træer og hemmelige stier til dyrefolde og en skøn terrasse, hvor du kan se solen gå ned over hele herligheden. Og selvom du er herude, hvor alt ånder fred og ro, er der cykelafstand til indkøb, station, skole, daginstitutioner og mere til. Størstedelen af ture foregår endda på cykelsti. Der er også kun en kort gåtur eller ridetur ned til Arresø, og på en lidt længere tur til hest eller på cykel kan du komme gennem Tisvilde Hegn til kysten og de dejlige badestrande. På tre kvarter kan du køre til Rådhuspladsen i København.

Du får kort sagt den helt rigtige charmerende landidyl og masser af plads uden at skulle bo, hvor kragerne vender. Så vend kompasset mod Overdrevsvej 26, og oplev, hvad ejendommen har at byde på.

Kort