Øllerupvej 43, 4700 Næstved

Information

Sags nr.:
34349
Kontantpris
8.900.000
Type:
Landbrugsejendom
Status:
TIL SALG
Bolig areal:
446 M2
Bebygget areal:
467 M2
Grund areal:
78.006 M2
Antal rum til beboelse:
10
Opførings år:
1916
Ombygget år:
1996
Antal plan:
1,00
Energiklasse:
B
Mdl. ejerudgift kr.:
8.778

Beskrivelse af ejendom

Med udsigt til vidstrakte marker og solnedgange året rundt ligger dette udsøgte liebhaveri i vidunderlige omgivelser. Her er alt, hvad hjertet kan begære med et stort, flot stuehus, et udendørs poolområde og udsøgte hestefaciliteter. Tilføjes den attraktive beliggenhed med kort afstand til både Næstved og Karrebæksminde får I her ikke meget bedre betingelser. Endvidere 1 times kørsel fra København.

Til den smukke ejendom hører der 7,8 hektar jord, hvorpå I finder fine forhold til heste. Her ligger gode staldfaciliteter, et ridehus og en udendørs ridebane – begge på 20X60 samt hestefolde med vandkopper og træhegn fra 2013.

I kan se frem til at flytte ind i et yderst velholdt vinkelhus i halvandet plan med dobbeltgarage. Boligen har et dejligt køkken, parketgulve, jordvarmeanlæg og gulvvarme i stueplan.

Indenfor åbenbarer de 446 m2 sig fra en fabelagtig hall med et sublimt lysindfald. På jeres venstre hånd møder I et skønt køkken-alrum med en charmerende brændeovn og et eksklusivt landkøkken, der er udstyret med køkkenø, hvide fronter, massiv egetræ og lækre løsninger. Det elegante interiør fortsætter i det marmorbelagte badeværelse med spabad, der støder op til en dampsauna. I får desuden tre værelser, et praktisk bryggers, endnu et badeværelse, en større gildesal og en vinkælder.

Går I ovenpå fra trappen i hall’en venter en imponerende stue med frilagte bjælker, loft til kip, en hvid brændeovn og udgang til en altan. Fra gangarealerne ledes I forbi et walk-in-closet, tre skønne værelser, en garderobe, et badeværelse – også med marmor, og ender til sidst i en stue med brændeovn. Herfra er der ligeledes udgang til en altan, som udsigten kan beundres fra.

Som prikken over i’et kan det lune sommervejr tilbringes i den dejlige have eller på det store terrasseområde, hvor swimmingpoolen frister til en afkølende dukkert.

Alt i alt skal I opleve denne fantastiske ejendom ved en fremvisning.

Kort