Nørreløkkevej 5A, 3000 Helsingør

Information

Sags nr.:
34255
Type:
Landbrugsejendom
Status:
SOLGT
Bolig areal:
175 M2
Bebygget areal:
125 M2
Grund areal:
91.754 M2
Antal rum til beboelse:
5
Opførings år:
1870
Antal plan:
1,50
Energiklasse:
A
Mdl. ejerudgift kr.:
6.956

Beskrivelse af ejendom

Den nye pris er excl. maskiner og vindmølle. Kan dog tilkøbes!

Karlsgården er beliggende mellem Nygård og Gurre i et roligt og kønt område, med mange hesteejendomme. Afstanden til København er ca. 45 minutter i bil.

Karlsgården har i de senere år gennemgået en større ombygning/nyindretning og fremstår i vel vedligeholdt stand. Sælger har lagt stor vægt på ejendommens energimæssige karakter, hvorfor der er installeret vindmølle og solcelleanlæg, der sammen med varmepumper, har et meget beskedent elforbrug.

Ejendommen har mange muligheder. Den er bl.a. indrettet til hold af heste. Jordtilliggende er udlagt med græs og der ridebane, samt løsdriftsstald og enkelte bokse. Der er nem adgang til skov. Rytterstue samt værelse. Der er anlagt en ovalbane omkring græsarealet. (Islænderheste

Der er indrettet 2 boliger og ejendommen er derfor velegnet til en stor aktiv familie eller flere generationer. Der er på 1. salen i portlængen indrettet et fantastisk showroom, med køkken og badeværelse. Som også gør det muligt at drive erhverv fra ejendommen. Der er indrettet fitnessrum med badefaciliteter.

Der er en lille sø på ejendommen, hvor der er udsat guldfisk og minikarper. Omkring hele grunden har Haveselskabet plantet 1400 træer, som til sin tid vil skærme for Skindersøvej.


Kort

Video Presentation

  • [video src="http://ole-lindgreen.dk/noerreloekkevej_2.mp4" /]