Lønholtvej 3, 3480 Fredensborg

Information

Sags nr.:
34297
Type:
Landbrugsejendom
Status:
SOLGT
Bolig areal:
328 M2
Bebygget areal:
201 M2
Grund areal:
327.307 M2
Antal rum til beboelse:
7
Opførings år:
1988
Ombygget år:
2013
Antal plan:
1,00
Energiklasse:
C
Mdl. ejerudgift kr.:
5.809

Beskrivelse af ejendom


Slettegaard ligger mellem Fredensborg og Hørsholm. 30 min kørsel til København.

En klassisk eksklusiv lystejendom med bedste beliggenhed, med smuk udsigt over egen sø, eng og mose, så langt øjet rækker og grænsende op til skoven Knurrenborg Vang, med fine ridemuligheder.

Ejendommens bygninger er opført i god kvalitet i pudset murværk og er teglhængt. Fra de to søjler, med den kønne dobbelte låge, kommer man ind på den store gårdsplads, som omkranses af hovedhuset med gennemgående frontspids og de to sidelænger.

Hovedhuset er opført i 1988 af Axel Pitzner, som bygherre og har et boligareal på 328 kvm. Smuk møblerbar hall med porcelæn ovn, herfra kommer man gennem dobbelte glasfløjdøre ind til udsigtsstuen, som ejerne har indrettet til en dejlig lys spisestue. Vinduer fra gulv til loft. Opholdsstuen er stor og rummelig, også med et godt lysindfald, her er åben pejs og smukke plankegulve. Udgang til afskærmet terrasse. Nydeligt stort spisekøkken med udgang til en afskærmet udsigtsterrasse. Badeværelse m.m.. Første salen med masterbedroom, badeværelse, kontor med balkon samt 2 yderligere værelse og badeværelse.

I den ene sidelænge, som bl.a. indeholder diverse rum, som anvendes af hovedhuset, er der i 2011 indrettet den skønneste moderne bolig på 217 kvm. I højeste kvalitet. Boligen skal bare opleves!

Jorden er udlagt med græs og der er plantet skov. Natur- og jagtejendom.

Kort