Grønholtvangen 1, 3480 Fredensborg

Information

Sags nr.:
10906
Kontantpris
8.695.000
Type:
Villa
Status:
TIL SALG
Bolig areal:
371 M2
Bebygget areal:
246 M2
Grund areal:
10.964 M2
Antal rum til beboelse:
9
Opførings år:
1930
Ombygget år:
1958
Antal plan:
3,00
Energiklasse:
E
Mdl. ejerudgift kr.:
9.606

Beskrivelse af ejendom

Der venter jer en spændende oplevelse her på Søruphus i det skønne Fredensborg. Ejendommen byder på 371 boligkvadratmeter fordelt på et hovedhus samt en sidebygning med to selvstændige lejligheder. Sidebygning er tegnet af Finn Juhl, og begge bygninger er ombygget af C. W. F. France (Danmarks største møbelfabrikant i designmøbler i 1960erne). Hertil kommer en 135 kvadratmeter stor kælder. Der foreligger originale arkitekttegninger af Finn Juhl for en yderligere spændende tilbygning til hovedhuset hvis du/i vil have et hus langt over det sædvanlige.

Huset er placeret på en 10.964 kvadratmeter stor parklignende grund, hvorfra der er egen adgang til skov og skovsø gennem et gammelt stendige. Haven er tegnet og anlagt af Eigil Kjær – arkitekten bag Tivolis fortryllende haveanlæg – med mange forskellige træsorter. Ejendommen er velegnet til tre familier, men kan let slås sammen til en eller to boligenheder. Bemærk, at alle soveværelser har eget badeværelse. Herligheden er løbende renoveret med respekt for tidstypiske detaljer som eksempelvis det elegante teaktræ, der er benyttet til såvel vinduer, gulve og flere af husets skabselementer.

Hovedhuset rummer i stueplan et køkken i åben forbindelse med en skøn spisestue med to karnapper og fantastisk udsigt samt et smukt, indbygget vitrineskab. Fra spisestuen er der videre forbindelse til en stor opholdsstue med pejs og udgang til haven og stor sydvendt terrasse. Der er desuden et gæstetoilet samt et kontor. Førstesalen er indrettet med tre store værelser, hvoraf master-bedroom har indbyggede skabe tegnet af Hvidt & Mølgaard Nielsen. To af værelserne har direkte adgang til hvert sit badeværelse. Herudover er der et ekstra toilet samt et walk-in-closet.

De to lejligheder i sidebygningen fremtræder begge lyse og indflytningsklare. Lejligheden i stueetagen indeholder køkken samt stue og et værelse med indbyggede skabe. Hertil kommer badeværelse samt entré.

Lejligheden på førstesalen indeholder entré, soveværelse og badeværelse. Herudover er der et åbent køkken samt en lys stue med udsigt til skoven.

Der er plads til cirka 4.000 vinflasker i vinrummet i kælderen, som også er indrettet med sauna, billardstue og tre disponible rum. Derudover er der motionsrum, vaskerum og gangareal med udgang til den hyggelige, lukkede gårdhave.

Fredensborg Golf Club ligger lige på den anden side af vejen, og til trods for de landlige omgivelser er der gåafstand til daginstitution samt cykelafstand til indkøb og skole. Der går skolebus lige ved husets indkørsel, ligesom der blot er fem minutters kørsel til
Fredensborg.

Ønsker I at opleve denne beundringsværdige ejendom med egne øjne?

Ejendommen er ligeså placeret tilpas væk fra offentlig vej og støj. Eventuelt muligheder for arbejdsplads hjemme.

Så ring i dag og bestil en fremvisning.
Kort