Gadekærvej 6, 3400 Hillerød

Information

Sags nr.:
10899
Kontantpris
8.000.000
Type:
Villa
Status:
TIL SALG
Bolig areal:
275 M2
Bebygget areal:
227 M2
Grund areal:
4.927 M2
Antal rum til beboelse:
7
Opførings år:
2000
Ombygget år:
2007
Antal plan:
1,00
Energiklasse:
C
Mdl. ejerudgift kr.:
5.226

Beskrivelse af ejendom

Det er de færreste, der ikke vil måbe over denne flotte liebhavervillas omgivelser: åbne vidder med flere kilometers udsigt over markerne, høje, stolte træer der knejser mod himlen og en idyllisk sø – det bliver jeres kommende udsigt. Selve villaen giver udsigten kamp til stregen med sit lyse og indbydende indre med store opholdsmiljøer og lækre kvalitetsmaterialer.

Villaen fremstår i klassisk stil med sortmalet træfacade, hvide sprossevinduer og et flot stråtag. Oprindeligt er ejendommen opført i 2000, men i 2008 blev alt lavet om. Kun ydervæggene stod tilbage, mens boligens indretning blev lavet totalt om, og der blev tilføjet ekstra kvadratmeter, så I nu har hele 275 kvadratmeter fordelt på halvandet plan. Der er massive trægulve og italienske naturklinker i hele hjemmet og gulvvarme overalt i stueplan.

På førstesalen ligger der et værelse, et badeværelse og tre disponible rum, som alle fremstår i boligkvalitet. I stueplan ligger endnu to værelser og to badeværelser. Det ene værelse har egen adgang til det ene badeværelser, som desuden har sauna.

Resten af stueplan er dedikeret til de store opholdsmiljøer. Stuen har en skøn atmosfære med loft til kip, fritlagte bjælker, en italiensk pejs og franske døre ud til udestuen. I køkken-alrummet er der plads til at hyggesnakke under madlavningen i det velholdte Invita-køkken, og spisebordet kan passende placeres ved glaskarnappen, der får et smukt lysindfald.

Der er solrige terrasser på begge sider af huset belagt med eksklusive Chateau-fliser. Her kan I sidde og nyde udsigten over de 4.927 kvadratmeter grund, der har et rigt dyreliv med besøg af både fasaner, råvildt og nattergalen. En lille sø giver en hyggelig stemning til haven, som er omkranset af marker og nabo til Freerslev Hegn, der har gode løbestier, der også egner sig godt til en tur på hesteryg.

Denne bolig skal ses!Kort