Esrumvej 455, 3230 Græsted

Information

Sags nr.:
34350
Kontantpris
7.495.000
Type:
Landbrugsejendom
Status:
TIL SALG
Bolig areal:
241 M2
Bebygget areal:
115 M2
Grund areal:
89.968 M2
Antal rum til beboelse:
7
Opførings år:
1917
Ombygget år:
1976
Antal plan:
2,00
Energiklasse:
F
Mdl. ejerudgift kr.:
3.634

Beskrivelse af ejendom

I Plejelt møder I denne landejendom med stuehus og dertilhørende erhvervsbygning, som nu kan blive jeres næste hjem. Fra hoveddøren er I kun en kort spadseretur fra Esrum Sø, mens I finder skole og daginstitution cirka 2500 meter væk i Esrum.

Når I ankommer til huset, møder I parkeringspladsen, hvorfra I får adgang til både stuehuset samt erhvervsbygningen, der i forlængelse har en stald, som er indrettet med ældre kreaturbokse. Erhvervsbygningen er arkitekttegnet, indrettet af Thue Zeuthen og breder sig på halvandet plan, og er i midten ført til kip. Herinde er kontorerne flytbare, således I altid har mulighed for at fjerne dem uden det påvirker bygningens udseende. I stueplan får I tre kontorer, et frokostrum, et industrikøkken, et kundetoilet og på de adskilte førstesale er der et ca. 80 m2 rum samt endnu et kontor, der fører til et bibliotek.

I stuehuset er de originale detaljer som stuk og fyldningsdøre bevaret. Igennem bryggerset kommer I til køkkenet med elementer fra Boform samt en stenbordplade, hvor middagen kan tilberedes. Køkkenet ligger sammen med stuen, hvor I finder en brændeovn, der giver en god varme. Derudover finder I et værelse, der har eget badeværelse med dampbad samt eksklusivt armatur, vandudtag og greb fra Vola. På førstesalen finder I endnu et badeværelse, ligeledes med armatur og greb fra Vola, her er der også et italiensk badekar samt italienske klinker. Herudover er der to værelser og et disponibelt rum. Bevæger I jer op på anden sal, finder I boligens sidste værelse. Afslutningsvis får I en kælder med gode disponible rum.

Matriklen byder på cirka ni hektar jord, der vokser frit og byder på et kuperet landskab. Gården, der i daglig tale kaldes Bakkekildegård, har sit navn grundet Bakkekilden, der ligger på grundens højeste punkt. Heroppe fra er der kig til Esrum Sø.

Kontakt os for en fremvisning.


Kort