Dalvej 4, 3200 Helsinge

Information

Sags nr.:
34335
Kontantpris
7.950.000
Type:
Landbrugsejendom
Status:
TIL SALG
Bolig areal:
210 M2
Bebygget areal:
140 M2
Grund areal:
130.616 M2
Antal rum til beboelse:
3
Opførings år:
1875
Ombygget år:
1986
Antal plan:
1,50
Energiklasse:
E
Mdl. ejerudgift kr.:
3.511

Beskrivelse af ejendom

Her får I en gennemført smuk og velholdt ejendom med unikke detaljer i Ammendrup nær Helsinge. Ejendommen byder på et stort stuehus, et gæstehus, to velholdte staldlænger og en rummelig garage, hvilket skaber et væld af anvendelsesmuligheder for både landbrug, hestehold, liberalt erhverv og flere generationer under samme tag.

Gennem portlængen i den ene længe kommer I til den smukke, brostensbelagte gårdplads, hvor ejendommen præsenterer sig med en udsøgt landidyl fra alle sider. En sortmalet sokkel og rødemalede dannebrogsvinduer skaber en smuk kontrast til de hvide vægge og det velholdte stråtag. Fra den røde hoveddør bliver I ført ind i husets stueplan, der byder på et badeværelse, en imponerende vinkelstue, en elegant spisestue og et stort køkken-alrum. Køkkenet, der er renoveret i 2016, emmer af velbevaret charme med brændeovn, klinkegulv og gennemgående massive træbjælker i loftet. På førstesalen finder I tre lyse og hyggelige værelser, hvoraf det ene har walk-in-closet.

I en separat bygning byder ejendommen på et gæstehus, der blev restaureret i 2014, og rummer et badeværelse og tre store værelser fordelt på to plan. Fra gæstehuset strækker de to anvendelige længer sig – her er mulighed for stald, lade eller værksted, og I finder desuden et fyrrum herude. Den sidste længe udgør ejendommens rummelige garage med dobbelte, elektriske porte og plads til flere biler.

I den smukke, sydvendte have finder I både frugttræer, urtehave, en indhegnet sø og en vidunderlig udsigt ud over det åbne landskab mod Annisse Nord. I kan desuden slappe af på fliseterrassen, der strækker sig i husets længde.

Med en idyllisk beliggenhed tæt på både Høbjerg Hegn og Solbjerg Engsø får I masser af muligheder for at nyde en storslået natur til fods, på hesteryg eller på cykel. Derudover er I mindre end fem kilometer fra Helsinges mange tilbud.

Ring for en fremvisning!

Kort